11aug kl. 10:30

Højmesse i Stoholm Kirke v/Anna-Christine Elming

11aug kl. 10:30

Som noget nyt kan man nu tilmelde sit barn til konfirmandforberedelse her på hjemmesiden. Da der fremover kræves samtykke fra begge forældre ved fælles forældremyndighed anbefaler vi at I bruger den digitale tilmelding.[mere]

Babysalmesang

Mandag den 2. september kl. 10.00 starter et nyt hold babysalmesang op i Stoholm kirke. Som de foregående hold er det Trine Jensen-Gadegaard, som synger og spiller med de små og deres mødre/fædre. Har du og din baby...[mere]