Velkommen til Stoholm og Kobberup sognes hjemmeside

Velkommen til 2 forskellige sogne midt i Fjends; Kobberup, hvor den store, flotte gamle kirke ligger på bakken med den smukke udsigt. Stoholm midt i den levende by lige ved siden af skolen, bygget i 70’erne fordi byen voksede og havde brug for sin egen kirke, og midt mellem disse 2, omgivet af gårde og marker, ligger Feldingbjerg, som nu delvist er taget ud af drift og kun bruges ved specielle lejligheder. En god blanding af tradition og nytænkning, sådan vil vi gerne være kirke og forkynde evangeliet. Vi håber du finder, hvad du søger på vores hjemmeside, ellers er du velkommen til at kontakte kirkekontor, præst eller menighedsråd.


 

 

Gudstjenester

Ingen begivenheder fundet.

Arrangementer

Ingen begivenheder fundet.

Sikker mail.

Det er nu muligt at sende personfølsomme oplysninger i en sikker mail, til præst eller kirkekontor. Se under kontakt eller nederst på siden.

Babysalmesang

Mandag den 2. september kl. 10.00 starter et nyt hold babysalmesang op i Stoholm kirke. Som de foregående hold er det Trine Jensen-Gadegaard, som synger og spiller med de små og deres mødre/fædre. Har du og din baby...[mere]

JEPPE AAKJÆR – LIV OG SANG

Fortællekoncert i Kobberup Kirke Torsdag den 27. juni kl. 14
Trioen MORS ROK spinder tråden om Jeppe Aakjærs liv og værk i en musikalsk fortælling med titlen JEPPE AAKJÆR – Liv og Sang.
Foredraget afvikles, som en levende vekselvirkning mellem fortælling, solo, duet og fællessang, ledsaget af guitar, mundharpe og percussion med både velkendte melodier samt nye kompositioner.

 

Vi strikker dåbsklude

Har du lyst til at være med, så klik her.