Babysalmesang

Mandag den 2. september kl. 10.00 starter et nyt hold babysalmesang op i Stoholm kirke. Som de foregående hold er det Trine Jensen-Gadegaard, som synger og spiller med de små og deres mødre/fædre. Har du og din baby...[mere]

JEPPE AAKJÆR – LIV OG SANG

Fortællekoncert i Kobberup Kirke Torsdag den 27. juni kl. 14
Trioen MORS ROK spinder tråden om Jeppe Aakjærs liv og værk i en musikalsk fortælling med titlen JEPPE AAKJÆR – Liv og Sang.
Foredraget afvikles, som en levende vekselvirkning mellem fortælling, solo, duet og fællessang, ledsaget af guitar, mundharpe og percussion med både velkendte melodier samt nye kompositioner.