10jun kl. 09:00

Gudstjeneste i Stoholm Kirke

10jun kl. 09:00

Kirkekontoret er lukket

Kirkekontoret er lukket følgende dage i maj og juni:

20., 21. og 22. maj

28. og 29. maj

13., 17. og 19. juni

Henvendelse kan ske til:

sognepræst Anna-Christine Elming, tlf. 2933 6292.

ingen nyheder i denne liste

JEPPE AAKJÆR – LIV OG SANG

Fortællekoncert i Kobberup Kirke Torsdag den 27. juni kl. 14
Trioen MORS ROK spinder tråden om Jeppe Aakjærs liv og værk i en musikalsk fortælling med titlen JEPPE AAKJÆR – Liv og Sang.
Foredraget afvikles, som en levende vekselvirkning mellem fortælling, solo, duet og fællessang, ledsaget af guitar, mundharpe og percussion med både velkendte melodier samt nye kompositioner.

Friluftgudstjeneste

Den 23. juni rykker gudstjenesten i Stoholm til Skovløberhuset i Liebes Plantage, Nr. Søbyvej 10

Efter gudstjenesten vil tidligere journalist Per Daugbjerg fortælle en beretning fra besættelsen om Stoholm-gruppen i anledning af, at det er 75 år siden, Johannes Alsbjerg faldt i modstandskampen.

Under beretningen vil menighedsrådet servere en forfriskning.

Himmelske Dage på Heden

Menighedsrådene inviterer til åbningsgudstjenesten torsdag den 30. maj 2019 kl. 14.00
Himmelske Dage på Heden er navnet for Danske Kirkedage 30. maj – 2. juni 2019 og afholdes denne gang i Herning.
Gudstjenesten er en friluftsgudstjeneste på Torvet i Herning – medbring selv stol, da der kun er ståpladser! Åbningsgudstjenesten er kun en lille del af arrangementet. Find selv mere om det righoldige program på hjemmesiden www. himmelskedage.dk.

Der afgår bus fra Stoholm Kirke, kl. 10.40

Gudstjenesten starter kl. 14 – der er sandsynligvis tid til at kigge lidt på andre aktiviteter inden gudstjenesten. Efter gudstjenesten er der igen lidt tid til at kigge sig omkring - og måske købe en kop kaffe. Meld jer til – og tag gerne naboen med!

Tilmelding til: Ejner Skovhus på tlf. 61319754 senest den 20. maj