Velkommen til Stoholm og Kobberup sognes hjemmeside

Velkommen til 2 forskellige sogne midt i Fjends; Kobberup, hvor den store, flotte gamle kirke ligger på bakken med den smukke udsigt. Stoholm midt i den levende by lige ved siden af skolen, bygget i 70’erne fordi byen voksede og havde brug for sin egen kirke, og midt mellem disse 2, omgivet af gårde og marker, ligger Feldingbjerg, som nu delvist er taget ud af drift og kun bruges ved specielle lejligheder. En god blanding af tradition og nytænkning, sådan vil vi gerne være kirke og forkynde evangeliet. Vi håber du finder, hvad du søger på vores hjemmeside, ellers er du velkommen til at kontakte kirkekontor, præst eller menighedsråd.


 

 

Gudstjenester

19maj kl. 10:30

Konfirmation i Stoholm Kirke, v/Malene Dahl

 

19maj kl. 10:30
Viser 6 til 6 af 6
Første Forrige 1-5 6-6 Næste Sidste

Arrangementer

Ingen begivenheder fundet.

Ny kirkesanger

Menighedsrådene har ansat Jens Damgaard som ny kirkesanger fra 15. marts.

Varme hveder, krummer og sang - den 16. maj kl. 19.

Vi mødes i Stoholm kirke hvor Knud Lund Hansen har valgt salmerne som skal synger. Herefter er der kaffe og varme hveder i kirkecentret og aftenen sluttes af med sang fra højskolesangbogen.

Musikgudstjeneste i Stoholm kirke, søndag den 28. april kl. 19.00

Denne forårsaften synger Stoholm Kirkes børnekor sange, som handler om næstekærlighed, forårets skønhed, liv og sange, som står hjerter nær.

Fløjtenist Susanne Klausen medvirker i aftenens løb sammen med organist Rita Rózko.

Himmelske Dage på Heden

Menighedsrådene inviterer til åbningsgudstjenesten torsdag den 30. maj 2019 kl. 14.00
Himmelske Dage på Heden er navnet for Danske Kirkedage 30. maj – 2. juni 2019 og afholdes denne gang i Herning.
Gudstjenesten er en friluftsgudstjeneste på Torvet i Herning – medbring selv stol, da der kun er ståpladser! Åbningsgudstjenesten er kun en lille del af arrangementet. Find selv mere om det righoldige program på hjemmesiden www. himmelskedag.dk. 
Gudstjenesten starter kl. 14 – der er sandsynligvis tid til at kigge lidt på andre aktiviteter inden gudstjenesten. Efter gudstjenesten er der igen lidt tid til at kigge sig omkring - og måske købe en kop kaffe. Meld jer til – og tag gerne naboen med!

Tilmelding til:Kirkekontoret på tlf. 97 53 51 11 senest den 15. maj. Vi vil så forsøge at lave samkørsel.

Vi strikker dåbsklude

Har du lyst til at være med, så klik her.