14jun kl. 10:30

Højmesse i Kobberup Kirke, v/Anna-Christine Elming

14jun kl. 10:30

Gudstjeneste på Birkegården

Alle gudstjenester på Birkegården er aflyst i marts, april og maj.

Aflysninger i Stoholm og Kobberup sogne

I lyset af de skærpede anbefaling fra regeringen er Pinsevandringen AFLYST og dåbsjubilæerne er udsat til vi igen må være mange i kirkerne.

Nye konfirmationstider i Stoholm/Kobberup pastorat sommeren 2020

29. august

Kl. 11.00

Hold 2, v/Anna-Christine Elming

Ved tvivlsspørgsmål kan man kontakte sin præst.

Snak sammen

Boblberg og Røde Kors har sammen etableret en landsdækkende digital besøgstjeneste til de mange danskere, der er isolerede og karantæneramte. Et stort antal frivillige samtalevenner sidder klar på www.SnakSammen.dk, hvor man kan...[mere]

Som noget nyt kan man nu tilmelde sit barn til konfirmandforberedelse her på hjemmesiden. Da der fremover kræves samtykke fra begge forældre ved fælles forældremyndighed anbefaler vi at I bruger den digitale tilmelding.[mere]

Om at miste