Velkommen til Stoholm og Kobberup sognes hjemmeside

Velkommen til 2 forskellige sogne midt i Fjends; Kobberup, hvor den store, flotte gamle kirke ligger på bakken med den smukke udsigt. Stoholm midt i den levende by lige ved siden af skolen, bygget i 70’erne fordi byen voksede og havde brug for sin egen kirke, og midt mellem disse 2, omgivet af gårde og marker, ligger Feldingbjerg, som nu delvist er taget ud af drift og kun bruges ved specielle lejligheder. En god blanding af tradition og nytænkning, sådan vil vi gerne være kirke og forkynde evangeliet. Vi håber du finder, hvad du søger på vores hjemmeside, ellers er du velkommen til at kontakte kirkekontor, præst eller menighedsråd.


 

 

Gudstjenester

23feb kl. 10:30

Højmesse i Stoholm Kirke, v/Anna-Christine Elming

Kan du gætte hvem jeg er? ... for jeg har fået maske på, misk, mask, maske på.....

Eft …

23feb kl. 10:30
01mar kl. 09:00

Gudstjeneste i Stoholm Kirke, v/Anna-Christine Elming

 

01mar kl. 09:00
01mar kl. 10:30

Højmesse i Kobberup Kirke, v/Anna-Christine Elming

 

01mar kl. 10:30
15mar kl. 09:00

Gudstjeneste i Kobberup Kirke, v/Anna-Christine Elming

 

15mar kl. 09:00
15mar kl. 10:30

Højmesse i Stoholm Kirke, v/Anna-Christine Elming

 

15mar kl. 10:30
Viser 1 til 5 af 6
Første Forrige 1-5 6-6 Næste Sidste

Arrangementer

24feb kl. 10:00

Babysalmesang

 

24feb kl. 10:00
28feb kl. 17:00

Fællesspisning

Fællesspisning. Tilmelding til kirkekontoret senest mandagen før på tlf. 97535111 …

28feb kl. 17:00
02mar kl. 10:00

Babysalmesang

 

02mar kl. 10:00
09mar kl. 10:00

Babysalmesang

 

09mar kl. 10:00
10mar kl. 19:30

Koncert i Stoholm Kirke kl. 19.30

Vidunderlig musik fra tidlig barok til det 21. århundrede.

I koncerten føres vi smukt …

10mar kl. 19:30
16mar kl. 10:00

Babysalmesang

 

16mar kl. 10:00

Gudstjeneste på Birkegården

I den kommende periode er der gudstjeneste på Birkegården følgende dage:

16. januar

6. februar
20 februar

5. marts
19. marts

Alle dage kl. 14.15.

Alle er velkomne.

LOKAL LANDMAND SPILLER I KOBBERUP KIRKEHUS

Niels Kjær Sørensen, kendt fra Landmand søger kærlighed og bosiddende i Nr.Søby, besøger Kobberup Kirkehus med sin guitar torsdag d. 27. februar kl. 14 -16.

Niels Kjær Sørensen blev kendt fra TV-programmet ”Landmand søger kærlighed”, hvor han fandt sin kærlighed, Katrine. De er stadig kærester. Indtil nu har Niels boet på den fædrene gård, men i øjeblikket er han og Katrine ved at flytte i hus i Nr.Søby. 

Niels Kjær Sørensen har 15 års erfaring som musiker og spillemand. Akkompagneret af sin guitar synger han på sin egen enkle og fine måde musik fra de sidste 4 årtier. Bl.a klassiske country-sange og numre af Kim Larsen, Lars Lilholt og Shubidua er på hans repertoire.

Kobberup Menighedsråd er igen gået sammen med en lokal forening om at invitere, denne gang Højslev Pensionistforening. På den måde håber vi at nå ud til endnu flere, udtaler Kobberup Menighedsråd. Vi vil jo gerne gøre vores kirke så aktiv, synlig og vedkommende som mulig. Og mange af vores sognebørn har udtrykt ønske om at få både mere og nyere musik i kirkeligt regi.

Alle er velkomne. Der er gratis adgang, og tilmelding er ikke nødvendig. Undervejs vil der blive serveret kaffe og kage.

Optaktskoncert i Stoholm Kirke 10. marts kl. 19.30

Vidunderlig musik fra tidlig barok til det 21. århundrede. I koncerten føres vi smukt klingende gennem forskellige tidsperioder. Koncerten bliver en lovprisning af Herren som skønhedens skaber. Man vil opleve den gængse...[mere]

Fællesarrangementer

Her er en oversigt over de arrangementer som menighedsrådet er medarrangør af.[mere]

Konfirmandtilmelding

Som noget nyt kan man nu tilmelde sit barn til konfirmandforberedelse her på hjemmesiden. Da der fremover kræves samtykke fra begge forældre ved fælles forældremyndighed anbefaler vi at I bruger den digitale tilmelding.[mere]

Sikker mail.

Det er nu muligt at sende personfølsomme oplysninger i en sikker mail, til præst eller kirkekontor. Se under kontakt eller nederst på siden.

Ny Kirke-og kulturmedarbejder

"Mit navn er Stine, og jeg er nyansat kirke- og kulturmedarbejder i Stoholm-Kobberup Kirker pr. 1. januar '20. 

Her skal jeg blandt andet stå for kirkens børne-/ungearbejde, fx have babysalmesang, undervise mini-konfirmander og lejlighedsvist konfirmander i samarbejde med præsten, Anna-Christine. Derudover skal jeg hjælpe til ved børnegudstjenster, sogneaftener og lign. og løse div. koordinerings- og kommunikationsopgaver - så der er nok at tage fat i! 

 

Kirken er for mig at se et sted, hvor der skal være plads til alle, og hvor vi kan få lov til at være dem, vi er - med alt, hvad det nu indebærer. Mange steder i samfundet bliver vi målt og vejet, og mange mennesker oplever at skulle præstere i mange af livets forhold. I kirken er vi alle lige, og her er plads til både sorg og glæde, undren og tvivl, fællesskab og fordybelse. 

 

Jeg har læst musik og religion på universitet i Aarhus og bl.a. arbejdet med musikundervisning, socialt arbejde og kulturprojekter. Til daglig bor jeg i Viborg med min mand, Thomas, og vores to-årige datter, Frida, som skal være storesøster til april 2020. Det betyder også, at jeg skal på barsel i perioden marts-december '20. 

 

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme godt i gang med arbejdet og til at hilse på folk her fra egnen. Kig endelig forbi kirkecentret i Stoholm og hils på - vi har kaffe på kanden! :)"

Om at miste

Vi strikker dåbsklude

Har du lyst til at være med, så klik her.

Om begravelsen

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu