24nov kl. 10:30

08dec kl. 19:30
28feb kl. 17:00

Fællesspisning

Fællesspisning. Tilmelding til kirkekontoret senest mandagen før.

28feb kl. 17:00
27mar kl. 17:00

Fællesspisning

Fællesspisning. Tilmelding til kirkekontoret senest mandagen før.

27mar kl. 17:00

Julekoncert i Stoholm Kirke 1. søndag i advent kl. 19.30

Traditionen tro er der både lokale kræfter— Kobberup Kirkes børnekor, Stoholm Kirkes Voksenkor— og solister udefra, som synger og spiller danske julesalmer og engelske Christmas Carols.

Menigheden får selvfølgelig mulighed for at synge med på nogle af de dejlige julesalmer.

Efter koncerten byder menighedsrådet på kaffe.

Julekoncert i Kobberup Kirke 8. december kl. 19.30

Efter koncerten byder menighedsrådet på kaffe.

Julekoncert med Viborg Big Band

Igen i år spiller Viborg Big Band julen ind med swingende jazzmusik i hallen i Stoholm.

Dirigent: Ebbe Ringblom,

Solist: en overraskelse

Tid: Søndag den 15. december kl. 14.00 NB. dato og tidspunkt er ændret.

Sted: Stoholm Kultur- og Fritidscenter

Fri Entré

Arr.: Stoholm Kultur- og Fritidscenter, Stoholm Menighedsråd, Sport på Tværs, Borgerforeningen (Trivselspiloterne) og Biblioteket.

Snapper fortæller om adventstiden - se en ny film hver uge i advent

Som noget nyt kan man nu tilmelde sit barn til konfirmandforberedelse her på hjemmesiden. Da der fremover kræves samtykke fra begge forældre ved fælles forældremyndighed anbefaler vi at I bruger den digitale tilmelding.[mere]

Om at miste

Om begravelsen