Kirkekontoret er lukket

Som følge af anbefalingen fra regeringen vil kontoret være lukket indtil 14. april, alle henvendelser på mail vil blive besvaret og telefonen taget i det omfang det er muligt.

Der henvises til sognepræst Anna-Christine Elming, mail: ACE@km.dk, tlf. 29336292.

12apr kl. 10:30

AFLYST Højmesse i Kobberup Kirke v/Anna-Christine Elming

AFLYST

12apr kl. 10:30

Gudstjeneste på Birkegården

Alle gudstjenester på Birkegården er aflyst i marts og april.

Nye konfirmationstider i Stoholm/Kobberup pastorat sommeren 2020

29. august

Kl. 11.00

Hold 2, v/Anna-Christine Elming

Ved tvivlsspørgsmål kan man kontakte sin præst.

Aflysninger i Stoholm og Kobberup sogne

I lyset af de skærpede anbefaling fra regeringen er Alle arrangementer og gudstjenester til og med 2. Påskedag AFLYST.

Fællesarrangementer

Her er en oversigt over de arrangementer som menighedsrådet er medarrangør af.[mere]

Som noget nyt kan man nu tilmelde sit barn til konfirmandforberedelse her på hjemmesiden. Da der fremover kræves samtykke fra begge forældre ved fælles forældremyndighed anbefaler vi at I bruger den digitale tilmelding.[mere]

4 små film om Påsken for børn

I filmene møder du tøjdyret Snapper. Hun besøger præsten Andreas, og sammen forsøger de at få styr på påskens dage. Snapper finder bl.a. ud af, at påsken på én gang er spændende og uhyggelig. Men heldigvis ender det hele godt.

Der er en film til hver af påskens helligdage: ”Palmesøndag”, ”Skærtorsdag”, ”Langfredag” og ”Påskedag”. Hver film varer ca. 6 minutter, og de fungerer som et godt udgangspunkt til en snak om påskens dage og traditioner.

Om at miste

Om begravelsen

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu