Kirkekontoret er lukket

Kirkekontoret er ferielukket fra og med 18. september til og med 27. september.

Ved akut behov for hjælp kan sognepræst Anna-Christine Elming, kontaktes. mail: ACE@km.dk, tlf. 29336292.

27sep kl. 09:00

11nov kl. 09:30

11nov kl. 09:30

Gudstjeneste på Birkegården

Alle gudstjenester på Birkegården er aflyst indtil videre.

Opstillede og valgte kandidater på valgforsamlingen...

Stoholm sogn:

Ejner Skovhus
Anny Nørgaard
Per Balleby
Helle Danielsen
Kenneth Øster Damgaard
Pia Fruergaard

Stedfortræder:

Jette H. Boe Jensen
Dorthe Faarkrog

Valgbestyrelserne gør opmærksom på, at der fra 16. september 2020 og fire uger frem (senest tirsdag den 13. oktober 2020) kan indleveres kandidatlister i de enkelte sogne og herved udløses et afstemningsvalg. Kandidatliste skal udarbejdes på den af kirkeministeriet godkendt blanket, se cirkulære om afstemningsvalg ved valg til menighedsråd, hvor betingelser og terminer for opstilling og prøvning af valgbarhed også kan findes. Yderligere oplysninger kan fås hos en af nedenstående personer. Der må max. være 14 kandidater pr. liste svarende til 2 gange antal medlemmer af menighedsrådet,  for Stoholms vedkommende og 12 for Kobberups vedkommende, der skal være 5 stillere pr. liste . Kandidater kan ikke være stiller for egen liste. Valgdagen er tirsdag den 17. november 2020.

Kandidatlister kan afleveres til: Sonja Laursen, Agertoften 1, Tastum eller på kirkekontoret, Kirkevej 2, Stoholm for Kobberups vedkommende og til Ejner Skovhus, Gamskærvej 9, Højslev eller på kirkekontoret, Kirkevej 2, Stoholm.

Snak sammen

Boblberg og Røde Kors har sammen etableret en landsdækkende digital besøgstjeneste til de mange danskere, der er isolerede og karantæneramte. Et stort antal frivillige samtalevenner sidder klar på www.SnakSammen.dk, hvor man kan...[mere]

Nu er det tid for tilmelding til konfirmation 2021, så har du/I et barn som nu går i 7. klasse, og som ønsker at blive konfirmeret, skal vi bede Jer om at tilmelde det. Tilmeldingen foregår via dette...[mere]

Om at miste