Vi strikker dåbsklude.

Efter at have læst en artikel i menighedsråds-bladet, hvor medlemmer af Viborg menighedsråd,og flere andre, er begyndt at strikke dåbsklude, tænkte jeg; det må være noget for os.

Det er en klud som børnene skal tørres med når de er blevet døbt, og bagefter får de så kluden med hjem som et minde.

De andre i menighedsrådet var straks positive, så det var bare med at komme i gang.

Jeg prøvede at strikke nogle forskellige mønstre, og fandt også ideer fra andre som havde lagt billeder ud på nettet. Tænkte så, der må være nogen som har lyst til at være med til det, og det var der.

Nogle søde damer mødes  hver uge og laver håndarbejde sammen, så jeg købte noget garn, og tog hen for at snakke med dem og der var tre som straks gik i gang, det var dejligt, men vi kan være mange flere.

Så har du lyst til at strikke dåbsklude så sig til, så kommer jeg med garn og mønster, så kan vi aftale videre forløb.

Hilsen Bente Sørensen

tlf.: 60653251