Foredrag med strikkerebellen Mette Larsen

Har du lyst til at slippe grænserne og prøve noget nyt – give slip på regler og alt, hvad du har lært om, hvad man kan og ikke kan inden for strik?

Onsdag den 11. september kl. 15.30 - 17.30

Sted: Stoholm Bibliotek, mødelokale1

Entré: 30 kr. inkl. kaffe og kage

*Arr.: SI-KI garn og helse, LOF, Stoholm Menighedsråd, Sport på tværs, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne og Biblioteket

’Syng med mig’ v/Palle Kjeldgaard

Det er umuligt at være vred, når man synger, og fællessang binder mennesker sammen. I disse år oplever fællessangen en opblomstring med en række nationale tiltag fx Alsang i 2020.

Højskolesangbogen danner rammen denne aften, hvor Musikfagskoleleder Palle Kjeldgaard synger for.

Pianist er Lone Brix Hessellund.

Tirsdag den  24. september kl. 19 - 20.

Efterfølgende er der hygge og kaffe

Sted: Stoholm Kirkecenter, Kirkevej 2, Stoholm

Pris: 30 kr. inkl. kaffe og kage

*Arr.: Kulturskolen Viborg, Stoholm Menighedsråd, Sport på tværs, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne og Biblioteket.

Rosa uden filter

Mød Rosa fra uden filter i et foredrag der handler om at bevare sindet åbent og holde fast i evnen til at glædes over både store og små ting i hverdagen.

”Få det bedste ud af livet” er Rosas motto.

Mandag den 21. oktober kl. 19 - 21

Sted: Stoholm Fritids og kulturcenter, Søndergade 56 7850 Stoholm

Entré: 100 kr. *

Arr.: Fjends Egns Historiskforening, Stoholm Menighedsråd, Sport på tværs, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne, Stoholms Fritids- og kulturcenter og Biblioteket

Der kan købes kaffe og kage i pausen.

Julekoncert i Stoholm Kirke 1. søndag i advent kl. 19.30

Traditionen tro er der både lokale kræfter— Kobberup Kirkes børnekor, Stoholm Kirkes Voksenkor— og solister udefra, som synger og spiller danske julesalmer og engelske Christmas Carols.

Menigheden får selvfølgelig mulighed for at synge med på nogle af de dejlige julesalmer.

Efter koncerten byder menighedsrådet på kaffe.

Julekoncert med Viborg Big Band

Igen i år spiller Viborg Big Band julen ind med swingende jazzmusik i hallen i Stoholm.

Dirigent: Ebbe Ringblom,

Solist: en overraskelseTid:

Søndag den 15. december kl. 19.00-21.00 - NB. datoen er ændret.

Sted: Stoholm Kultur- og Fritidscenter

Fri Entré

Arr.: Stoholm Kultur- og Fritidscenter, Stoholm Menighedsråd, Sport på Tværs, Borgerforeningen (Trivselspiloterne) og Biblioteket.

Julekoncert i Kobberup Kirke 8. december kl. 19.30

Efter koncerten byder menighedsrådet på kaffe.