’Syng med mig’ v/Palle Kjeldgaard

Det er umuligt at være vred, når man synger, og fællessang binder mennesker sammen. I disse år oplever fællessangen en opblomstring med en række nationale tiltag fx Alsang i 2020.

Højskolesangbogen danner rammen denne aften, hvor Musikfagskoleleder Palle Kjeldgaard synger for.

Pianist er Lone Brix Hessellund.

Tirsdag den  24. september kl. 19 - 20.

Efterfølgende er der hygge og kaffe

Sted: Stoholm Kirkecenter, Kirkevej 2, Stoholm

Pris: 30 kr. inkl. kaffe og kage

*Arr.: Kulturskolen Viborg, Stoholm Menighedsråd, Sport på tværs, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne og Biblioteket.

Billetter kan købes på viborgbib.dk eller på biblioteket.

Julekoncert i Stoholm Kirke 1. søndag i advent kl. 19.30

Traditionen tro er der både lokale kræfter— Kobberup Kirkes børnekor, Stoholm Kirkes Voksenkor— og solister udefra, som synger og spiller danske julesalmer og engelske Christmas Carols.

Menigheden får selvfølgelig mulighed for at synge med på nogle af de dejlige julesalmer.

Efter koncerten byder menighedsrådet på kaffe.

Julekoncert med Viborg Big Band

Igen i år spiller Viborg Big Band julen ind med swingende jazzmusik i hallen i Stoholm.

Dirigent: Ebbe Ringblom,

Solist: en overraskelse

Tid: Søndag den 15. december kl. 19.00-21.00 - NB. datoen er ændret.

Sted: Stoholm Kultur- og Fritidscenter

Fri Entré

Arr.: Stoholm Kultur- og Fritidscenter, Stoholm Menighedsråd, Sport på Tværs, Borgerforeningen (Trivselspiloterne) og Biblioteket.

Julekoncert i Kobberup Kirke 8. december kl. 19.30

Efter koncerten byder menighedsrådet på kaffe.