Tak for´ed - en hyldest til originalerne

Mandag den 25. februar kl. 14.00 i Kobberup Kirkehus

kan man komme til et spændende foredrag med Thomas Frøkjær:

I efteråret 2008 udgav sognepræst Thomas Frøkjær, Skivholme, bogen ”Tak for’ed!” på forlaget Knakken. Bogen, som foreløbig er udkommet i to oplag, rummer historier og oplevelser fra forfatterens barndom i 1960’erne i landsbyen Heltborg i Thy – bl.a. møder med en række mennesker, som vi nok i dag vil betegne som originaler.
Foredraget vil forme sig som en rejse tilbage i tiden til forfatterens barndomsland – til noget af alt det, han har oplevet. Men selv om det naturligvis i første omgang er hans land, så vil det også et eller andet sted være tilhørernes. Historierne vil kalde minder frem for dem af noget tilsvarende. Af noget de har set og oplevet og glædet sig over. - Og af herlige mennesker, de har mødt og kendt – fra dengang før verden fik fart på.

Historierne fortælles med begejstring, frimodighed og ud af stor taknemmelighed. – Og ikke mindst med glimt i øjet og smil på læben. Det er hensigten både at oplyse og vække til eftertænksomhed, men bestemt også at der skal være noget at grine af og smile af.